Bankörning Lamborghini

 
Sale!  

3.495 kr

Provkör en av världens främsta supersportbilar på racingbana. Ta plats bakom ratten och upplev kraften, accellerationen och de vrålande motorerna.

Teoretisk genomgång.
Körtips från professionella instruktörer.
4 varv actionladdad körning.
Supercar: Lamborgini Huracan.

Upplev Rå Kraft med Lamborghini Huracan hos P1 Apex på Ring Knutstorp

Drömmer du om att känna pulsen från en Lamborghini Huracan när du susar genom legendariska kurvor? Hos P1 Apex erbjuder vi en exklusiv körupplevelse där du får chansen att sätta dig bakom ratten på denna kraftfulla superbil och utmana dig själv på den prestigefyllda banan, Ring Knutstorp.

Varför Välja Lamborghini Huracan?

Lamborghini Huracan är en symfoni av kraft och elegans. Med sin markanta V10-motor och futuristiska design erbjuder denna superbil en köroplevelse utöver det vanliga. Upplev accelerationen, de precisa kurvtagningarna och den ikoniska Lamborghini-stilen när du tar plats bakom ratten på Ring Knutstorps utmanande bana.

Kör på Ring Knutstorp – En Banlegendar

Ring Knutstorp är inte bara en bana; det är en plats där bilar blir legendariska. De slingrande kurvorna, de långa raksträckorna och den tekniska designen gör banan till det perfekta stället att utforska kraften hos en Lamborghini Huracan. Njut av adrenalinet när du navigerar genom varje kurva och upplev den unika prestandan från en av världens mest eftertraktade superbilar.

Vad Gör P1 Apex Unikt?

P1 Apex skapar minnesvärda ögonblick bakom ratten på en Lamborghini Huracan genom att kombinera lyx, prestanda och passion. Våra erfarna instruktörer kommer att guida dig genom varje moment, och vi strävar efter att leverera en överlägsen körupplevelse som överträffar alla förväntningar.

Boka Din Lamborghini Huracan Körupplevelse Nu!

Upfyll din dröm om att köra en Lamborghini Huracan på Ring Knutstorp. Boka din körupplevelse hos P1 Apex idag och dyk in i en värld av adrenalinkickar och prestanda. Våra evenemang är populära, så se till att säkra din plats i förväg.

Kör med stil. Kör med kraft. Kör med P1 Apex.

Antal deltagare: För en person.

Bilinformation
Lamborghini Huracan
V10 på 610hk
Toppfart: 325km/h
Acceleration: 0-100km/h – 3,0 sekunder

Artikelnr: Bankörning Lamborghini 4 varv Kategori: Etiketter: , , , ,