Bankörning Audi vs Porsche GT3 RS

 
 

4.995 kr

Hur känns det egentligen att trycka på gasen i en supersportbil? En lätt touch på pedalen och du hör mullret och det närmast metalliska ljudet av en monstermaskin, här pratar vi riktigt supertryck!

Ca. 1100 hästkrafter.
Audi VS Porsche.
2×4 varv actionladdad körning.
Ett ljud som man aldrig glömmer.

Audi R8 versus Porsche – Kør-selv Upplevelser hos P1 Apex på Ring Knutstorp

Drömmer du om att sitta bakom ratten på både en Audi R8 och en Porsche och uppleva skillnaden i deras unika prestanda och elegans? Hos P1 Apex erbjuder vi en exklusiv kör-själv upplevelse där du kan utforska både Audi R8 och Porsche på den prestigefyllda banan, Ring Knutstorp.

Audi R8 versus Porsche – Två Ikoniska Mästerverk på En Dag

Stig in i en värld av prestanda när du tar plats bakom ratten på både en Audi R8 och en Porsche. Upplev Audi R8:s kraftfulla V10-motor, precisionen i varje kurva och den futuristiska designen. Byt sedan till Porsche och känn den klassiska Porsche-känslan, elegansen och den överlägsna kördynamiken.

Ring Knutstorp – Testa Gränserna med Två Superbilar

Ring Knutstorp blir din lekplats för dagen, där du kan utmana dina körfärdigheter med både Audi R8 och Porsche. De kuperade kurvorna och de långa raksträckorna ger dig möjlighet att uppleva hur dessa två superbilar utvecklar sig på vägen.

P1 Apex: Dubbel Körnjutning – En Upplevelse

P1 Apex är stolta över att erbjuda denna unika dubbelsupplevelse där du får det bästa från både Audi R8 och Porsche. Våra erfarna instruktörer kommer att guida dig genom varje steg så att du kan maximera din upplevelse och njuta av det bästa från dessa två prestigefyllda superbilar på Ring Knutstorp.

Boka Din Audi R8 versus Porsche Upplevelse Nu!

Ta kontrollen över både Audi R8 och Porsche på Ring Knutstorp. Boka din kör-själv upplevelse hos P1 Apex idag och fördjupa dig i en dag fylld med intensiv körglädje och jämförelse mellan två av de mest prestigefyllda superbilarna.

Kör som en legend. Kör med elegans. Kör med P1 Apex.

Artikelnr: Bankörning Audi vs Porsche 2x4 Varv Kategori: Etiketter: , , , , ,