Supercar Drive – Silver Pack

 
 

10.495 kr

Hur känns det egentligen att trycka på gasen i en supersportbil? En lätt touch på pedalen och du hör mullret och det närmast metalliska ljudet av en monstermaskin, här pratar vi riktigt supertryck!

2 varv Porsche 911 GT3
2 varv Audi R8
2 varv Lamborghini LP610-4 Huracan Spyder
2 varv Ferrari 458 Spider
2 varv Valfri bil av ovanstående

Sølvpakken – En Exklusiv Kör-själv Upplevelse hos P1 Apex på Ring Knutstorp

Drömmer du om att sätta dig bakom ratten på fyra ikoniska superbilar och köra 10 varv? Med Sølvpakken hos P1 Apex kan du njuta av spänningen att köra en Audi R8, Porsche GT3 RS, Ferrari och Lamborghini på den prestigefyllda banan Ring Knutstorp.

Sølvpakken – Fyra Prestigefyllda Bilar, 10 Varv, En Unik Upplevelse

Sølvpakken erbjuder en exklusiv kör-själv upplevelse där du får möjligheten att utforska fyra av världens mest eftertraktade superbilar. Kör 10 varv fördelade på Audi R8, Porsche GT3 RS, Ferrari och Lamborghini och upplev skillnaderna i prestanda, design och körglädje.

Ring Knutstorp – Där Drömmar Om Körning Blir Verklighet

Ring Knutstorp utgör den perfekta kulissen för denna exklusiva körupplevelse där du kan utmana dina körfärdigheter på banans spännande kurvor och sträckor. Varje varv tar dig närmare förståelsen av vad som gör varje bil unik.

P1 Apex: Sølvpakken – Tio Varv Av Ren Körnjutning

P1 Apex är stolta över att presentera Sølvpakken där vi kombinerar tio intensiva varv på Ring Knutstorp med fyra av världens mest prestigefyllda superbilar. Våra erfarna instruktörer kommer att guida dig genom varje kurva för att säkerställa att du får en optimal körupplevelse.

Boka Din Sølvpakke Nu!

Ta kontroll över Audi R8, Porsche GT3 RS, Ferrari och Lamborghini i Sølvpakken hos P1 Apex. Boka din kör-själv upplevelse idag och fördjupa dig i en dag fylld med adrenalin och körglädje där du har möjlighet att uppleva fyra fantastiska superbilar.

Kör med exklusivitet. Kör med precision. Kör med P1 Apex.

Artikelnr: Supercar Driver Silver Pack 5x2 Varv Kategorier: , Etiketter: , , , , , , ,