Bankörning Audi R8

 
 

2.195 kr

Provkör en av världens främsta supersportbilar på racingbana. Ta plats bakom ratten och upplev kraften, accellerationen och de vrålande motorerna.

Teoretisk genomgång.
Körtips från professionella instruktörer.
4 varv actionladdad körning.
Välj bland några av världens häftigaste sportbilar.

Audi R8 Körupplevelser hos P1 Apex: Utforska Elegans och Precision på Ring Knutstorp

Drömmer du om att uppleva rå kraft och sublim elegans bakom ratten på en Audi R8? Hos P1 Apex bjuder vi in dig till en exklusiv körupplevelse där du kan utmana dig själv på Ring Knutstorps bana och låta Audi R8:s dynamik och prestanda ta ditt andetag.

Audi R8 – En Symfonisk Föreningspunkt av Teknologi och Design

Audi R8 representerar det ultimata samspelet mellan teknologi och estetik. Den kraftfulla V8-motorn, avancerad kördeteknologi och ikoniska designelement skapar en körupplevelse som förenar precision och komfort. Upplev det subtila brummet från motorn och känn dig som en racingstjärna när du styr Audi R8 genom Ring Knutstorps utmanande kurvor.

Ring Knutstorp – Där Passion för Körning Blir till Legende

Ring Knutstorp är inte bara en bana; det är en legendarisk rutt som testar även de mest avancerade superbilarnas förmågor. Utforska de vinnande kombinationerna av kurvor, långa rakor och tekniska sektioner och låt Audi R8:s prestanda blomstra på denna prestigefyllda bana.

P1 Apex: Exklusivitet och Överlägsenhet i Körupplevelser

P1 Apex sticker ut genom att erbjuda en exklusiv förening av lyx och prestanda. Våra erfarna instruktörer kommer att guida dig genom varje kurva, och vi strävar efter att skapa en oförglömlig körupplevelse som överträffar dina förväntningar. Upplev passionen för körning och exklusivitet med P1 Apex.

Boka Din Audi R8 Körupplevelse Nu – Skapa Ditt Köräventyr

Ta kontroll över en Audi R8 på Ring Knutstorp och skapa ditt eget köräventyr. Boka din körupplevelse hos P1 Apex idag och säkra din plats för en upplevelse fylld med elegans och rå kraft.

Kör med elegans. Kör med precision. Kör med P1 Apex.

Antal deltagare: För en person.

Bilinformation
Audi R8
V8 på 420hk
Toppfart: 301km/h
Acceleration: 0-100km/h – 4,6 sekunder

Artikelnr: Bankörning Audi R8 4 Varv Kategorier: , Etiketter: , , , ,