SENASTE UPPDATERAD: 01/2024

SÄSONG KALENDER
2024

Uppdateras kontinuerligt


 

Ring Knutstorp Lördag d. 31 Augusti– Ferrari, Lamborghini, Audi R8, Porsche GT3 RS

Ring Knutstorp Söndag d. 15 september – Ferrari, Lamborghini, Audi R8, Porsche GT3 RS

OBS: 1. Alla Porsche Turbo-drev växlas till Porsche 911 GT3 RS. 2. Svenska presentkort gäller även i Danmark : https://www.p1apex.dk/saesonkalender/


Ge dig själv eller någon du älskar en tur bakom ratten i din drömbil. Köp ditt presentkort här

Skynda dig för att säkra din plats 2024 för en fantastisk upplevelse här i din drömbil.

OBS Tyvärr inga tilgängliga datum til gatakörning i 2024. Men vi vill hjälpa dig att uppgradera ditt gatakörning presentkort till en Track upplevelse. Skriv till oss på support@p1apex.dk för att veta mer om dina alternativ.

 

Ring Knutstorp


 

Upplev Adrenalinet på Ring Knutstorp – En Världsklass Racerbana

Välkommen till Ring Knutstorp, en av Skandinaviens mest ikoniska och utmanande racerbanor, belägen i hjärtat av Sverige. Med sina 2,06 kilometer av tekniska kurvor, långa raksträckor och utmanande höjdskillnader är Ring Knutstorp den ultimata lekplatsen för motorsportsentusiaster.

Teknisk Utmaning och Banlängd:

Ring Knutstorp imponerar med sin tekniska komplexitet och kuperade terräng, vilket erbjuder förarna en unik utmaning. Banans 12 kurvor, inklusive den beryktade “Knutstorp Karusellen,” testar körfärdigheter. Med en längd på 2,06 kilometer skapar banans kompakta natur intensiva och koncentrerade körupplevelser.

Historia och Legendariska Ögonblick:

Ring Knutstorp har bevittnat otaliga legendariska ögonblick och motorsporthistoria. Sedan öppningen 1963 har banan varit värd för nationella och internationella tävlingar, och dess prestige fortsätter att växa. Med sin kombination av tekniska sektioner och möjligheter till omkörning är Ring Knutstorp en plats där framtidens motorsportsstjärnor föds.

Upplev P1 Apex Kör-själv Upplevelser på Ring Knutstorp:

P1 Apex för med sig spänningen från motorsporten till dig med våra exklusiva kör-själv upplevelser på Ring Knutstorp. Ta kontroll över prestigefyllda superbilar som Audi R8, Porsche GT3 RS, Ferrari och Lamborghini på denna legendariska bana och känn adrenalinet flöda medan du utmanar dina körfärdigheter.

Boka Din Kör-själv Upplevelse på Ring Knutstorp:

Är du redo att ta dig an utmaningen på Ring Knutstorp? Boka din kör-själv upplevelse med P1 Apex och skapa dina egna motorsportsminnen på denna legendariska racerbana. Upplev farten, precisionen i kurvorna och den unika atmosfären på Ring Knutstorp.

Gör din körupplevelse oförglömlig – kör med P1 Apex på Ring Knutstorp.

Jyllandsringen / Danmark


 

Upplev Adrenalinet på Jyllandsringen – Danmarks Prisbelönta Racerbana

Välkommen till Jyllandsringen, Danmarks mest prisbelönta racerbanan, belägen mitt i det måleriska landskapet. Med sina 1,3 kilometer av tekniska kurvor, hårnålskurvor och snabba raka sträckor är Jyllandsringen den optimala platsen för motorsportsentusiaster.

Tekniskt Utmanande Bana och Banlängd:

Jyllandsringen utmärker sig genom sin tekniskt utmanande karaktär, som kombinerar krävande kurvor med långa raka sträckor. Med en längd på 1,3 kilometer och 8 utmanande kurvor ger banan förarna möjlighet att testa både sina körfärdigheter och bilens prestanda.

Historia och Motorsportsanda:

Jyllandsringen har en rik historia och har varit värd för otaliga spännande lopp och evenemang. Banan har varit värd för nationella och internationella mästerskap och är en central punkt för motorsportsandan i Danmark. Varje kurva på Jyllandsringen bär vittnesbörd om motorsportshistoria.

Upplev P1 Apex Kör-själv Upplevelser på Jyllandsringen:

P1 Apex för med sig spänningen från motorsporten till dig med våra exklusiva kör-själv upplevelser på Jyllandsringen. Ta kontroll över prestigefyllda superbilar som Audi R8, Porsche GT3 RS, Ferrari och Lamborghini på denna legendariska bana och känn adrenalinet flöda medan du utmanar dina körfärdigheter.

Boka Din Kör-själv Upplevelse på Jyllandsringen:

Är du redo att uppleva Jyllandsringens utmaningar? Boka din kör-själv upplevelse med P1 Apex och skapa dina egna motorsportsminnen på denna dynamiska racerbana. Oavsett om det är ditt första eller hundrade lopp, garanterar Jyllandsringen en oförglömlig upplevelse.

Gör din körupplevelse oförglömlig – kör med P1 Apex på Jyllandsringen.

Sjællandsringen / Danmark


 

Upplev Farten på Sjællandsringen – Danmarks Kompakta Racerbana nära Roskilde

Välkommen till Sjællandsringen, en kompakt racerbana belägen nära Roskilde. Med en längd på 1,2 kilometer är Sjællandsringen en kortare bana, perfekt för de som vill ha en introduktion till kör-själv upplevelser.

Kompakt och Tillgänglig:

Sjællandsringen sträcker sig över 1,2 kilometer och erbjuder en mer tillgänglig och mindre tekniskt utmanande bana. Perfekt för de som vill uppleva glädjen av att köra en sportbil utan att möta de tekniska kraven på längre banor.

Idealisk för Nybörjare och Avslappnad Körning:

Kombinationen av korta kurvor och snabba raksträckor gör Sjællandsringen idealisk för nybörjare och de som vill ha en mer avslappnad körupplevelse. Banans layout ger möjlighet att utforska bilens prestanda utan att känna sig överväldigad.

P1 Apex Kör-själv Upplevelser på Sjællandsringen:

P1 Apex inbjuder dig att uppleva farten på Sjællandsringen med våra kör-själv upplevelser. Ta kontroll över ett antal prestigefyllda superbilar som Audi R8, Porsche GT3 RS, Ferrari och Lamborghini och njut av en dag med rolig och avslappnad körning.

Boka Din Kör-själv Upplevelse på Sjællandsringen:

Om du letar efter en kortare och mer tillgänglig racerbaneupplevelse är Sjællandsringen det perfekta valet. Boka din kör-själv upplevelse med P1 Apex och upplev spänningen av att köra en sportbil nära Roskilde.

Gör din körupplevelse minnesvärd – kör med P1 Apex på Sjællandsringen.

Padborg Park / Danmark


 

Upplev Hastigheten på Padborg Park – Danmarks Spännande Racerbana nära den tyska gränsen

Välkommen till Padborg Park, en av Danmarks mest spännande racerbanor, strategiskt belägen nära den tyska gränsen. Med sina 2,3 kilometer av tekniska kurvor, snabba raksträckor och utmanande sektioner, är Padborg Park ett perfekt val för motorsportentusiaster.

Tekniskt Utmanande Bana och Banelängd:

Padborg Park erbjuder en tekniskt utmanande bana med sina 2,3 kilometer, vilket skapar en dynamisk och spännande körupplevelse. De skiftande höjdvariationerna och krävande kurvorna utmanar förare och gör varje varv minnesvärt.

Internationell Atmosfär och Motorsportstradition:

Padborg Park har en internationell atmosfär och har varit värd för många prestigefyllda motorsportevenemang. Banan lockar deltagare och publik från hela Europa och skapar en unik atmosfär av motorsportstradition och passion.

P1 Apex Kör-själv Upplevelser på Padborg Park:

P1 Apex bjuder in dig att uppleva hastigheten på Padborg Park med våra exklusiva kör-själv upplevelser. Ta kontroll över högpresterande superbilar som Audi R8, Porsche GT3 RS, Ferrari och Lamborghini och känn adrenalinet pulsera genom varje kurva.

Boka Din Kör-själv Upplevelse på Padborg Park:

Om du letar efter en spännande och tekniskt utmanande racerbaneupplevelse, är Padborg Park det perfekta valet. Boka din kör-själv upplevelse med P1 Apex och skapa minnen för livet på denna unika bana nära den tyska gränsen.

Gör din körupplevelse minnesvärd – kör med P1 Apex på Padborg Park.

VI KÖR FRÅN DESSA

ADRESSER

Ring Knutstorp:

268 05 Kågeröd, Sweden.

Padborg Park:

Flyvepladsen 10, 6330 Padborg, Danmark

Sjællandsringen:

Abildgårdsvej 17, 4000 Roskilde

Jyllandsringen:

Skellerupvej 38, Resenbro, 8600 Silkeborg

SE-Badge-612x500