VANLIGA FRÅGOR

Nedan hittar du vanliga frågor och svar

Kan jag säga upp min tid själv?

Ja, om det är längre än 14 dagar kvar till din resa kan du gå till din bokningsbekräftelse i din brevlåda och klicka på den röda länken: “Avbryt bokning”. Bekräfta sedan att du vill avbryta din tid och sedan kommer du att göra det

få ett e-postmeddelande om att din tid har avbrutits och att dina koder har återställts. Du kan nu boka en ny tid som passar dig med samma koder som den sista på www.p1apex.se

Kan jag avbryta min tid när det är mindre än 14 dagar för min resa?

Nej, tyvärr är det inte möjligt. Vi har en avbokningsfrist på minst 14 dagar eftersom vi planerar dagen i god tid så att dagen blir så bra som möjlig. Ofta kan vi inte boka en annan kund.

Bör mitt presentkort vara giltigt dagen för min resa?

Ja. Ditt presentkort måste vara giltigt dagen för din resa. Annars måste vi avboka din resa på dagen. Detta beror på att vi inte får betalning från presentkortleverantörerna om ditt presentkort har gått ut. Om du har frågor om giltighetskortet till ditt presentkort, vänligen kontakta din leverantör. Om presentkortet har köpts av oss och du vill förlänga ditt presentkort, vänligen kontakta oss på +45 71 990 222 eller e-post: support@p1apex.dk

Det säger att jag måste ha ett körkort. Men jag är under 18?

Bortse från detta om du inte behöver köra bil. Som standard anger alla textmeddelanden och e-postmeddelanden från oss att du måste ha ett körkort, vilket endast är giltigt för gäster som måste köra bilen själva.

Jag är mer än två meter lång. Kan jag vara i bilen?

Av säkerhetsskäl ska du inte köra i våra bilar om du är mer än 2,05 meter hög.

Jag är under 25 år och vill hyra en av era bilar. Är det möjligt?

Nej, tyvärr inte.

Är jag helt försäkrad när jag kör i era bilar?

På allmänna vägar när vi kör på gatatrafik är du helt försäkrad och har ingen avdragsgill. För bankörning som vidare. Sjællandsringen, Jyllandsringen och Ring Knutstorp har en egenandel på Dkk. 35,000, -.

Jag har ett presentkort men kan inte boka en rundtur på din webbplats?

Vår säsong löper från maj till ca. den 1 oktober. Om det inte går att boka på webbplatsen är det troligtvis för att vi är i full gång med planering för nästa säsong, som kommer att komma online under novembermånaden där det då blir möjligt att boka tid för den kommande säsongen. Om du är osäker, skicka ett e-postmeddelande till oss: support@p1apex.dk. Vi svarar inom 24 timmar.

Jag fick en avbokning av upplevelsen samma dag som jag måste köra. Varför får jag en avbokning så sent?

Tyvärr är vi i vår bransch mycket beroende av vädret. Superbilar kan inte köras säkert i vått väder, så vi måste ställa in din resa om vädret inte är lämpligt för körning. Vi gör vad vi kan för att avboka så tidigt som möjligt, eftersom vi vet att våra kunder planerar dagen och ibland har rest långt för att få uppleva den. Även om vi håller ett öga på väderprognoserna kan vi dock inte förutsäga vädret och därför förbehåller vi oss rätten att ställa in i sista minuten, vilket är mycket olyckligt, men vi kompromissar inte med säkerheten. Avbokning kan också bero på andra faktorer, t.ex. att fordonet har gått sönder eller liknande. Vi har att göra med bilar, människor och väderförhållanden. Vi omfattas också av strikta bullerkrav från banan – där det kan förekomma variationer beroende på väder och körning, vilket kan leda till förseningar i körningen på banan och i värsta fall till att din upplevelse ställs in. Vi återbetalar inte externa kostnader av något slag som du kan ådra dig i händelse av en avbokning.

Jag fick ett presentkort för en Ferrari men skulle hellre köra en av dina andra bilar. Är det möjligt?

Ja. Vi har valt att kunderna själva måste välja vilken bil de vill köra om priserna är desamma. Detta betyder att även om Lamborghini är på presentkortet, kan du enkelt boka en resa i Ferraria och vice versa. Om en bil inte är tillgänglig kan du prova en av de andra bilarna. Det är dock inte möjligt att boka t.ex. Lamborghini, om ditt presentkort är giltigt för en Audi R8, är Porsche. På banan finns det ofta en prisskillnad. Om du vill uppgradera är det möjligt. Kontakta oss gärna på +45 71 990 222 eller e-post: support@p1apex.dk. Du kan se våra priser i webbshoppen här på webbplatsen.

Får jag ta med familj och vänner till banan ?

Du måste ta alla de människor du vill ha. Det är vanligtvis en fantastisk atmosfär när vi organiserar evenemang och vi tycker bara att det är trevligt att familj och vänner går med på dagen. Det kan dock inte finnas någon annan än dig såväl som en instruktör i bilen när du måste köra och därför är det inte möjligt att ta med någon i bilen.

Köpvillkor

GENNERELLE OPLYSNINGER
P1 APEX ApS. Adelgade 11. 1304 København K. CVR: 35051295. E-mail: support@p1apex.dk

Leverans med brev
Vi skickar alla beställningar före 11.00 alla vardagar med Posten. Presentboxen ryms i de flesta brevlådor/brevinkast, vid leverans av flera presentboxar eller i de fall försändelsen ej ryms i er brevlåda hämtas paketet hos närmaste postombud.

Betalning
Betalning sker via WooCommerce, känsliga uppgifter hanteras via SSL och WooCommerce följer givetvis lagen om PCI DSS. Du kan betala med Faktura, Delbetalning, Konto, Kort (Visa, Mastercard). Alla belopp betalas i svenska kronor.

Kreditupplysning
En kreditupplysning görs alltid automatiskt för kunder som ej använt WooCommerce Checkout tidigare. Detta sker redan i kassan för att avgöra vilka betalningsalternativ vi kan erbjuda dig.

Öppet köp och Ångerrätt
Du har 45 dagars öppet köp och ångerrätt från varans orderdatum. Om upplevelsen efter 365 dagar efter köpdatum har tagits ur sortimentet så erbjuds kostnadsfritt byte av upplevelse som ej nyttjats.

Tvist
Vid eventuell tvist kommer p1apex.se att följa Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer.

Neka köp
P1apex.se förbehåller sig rätten att i enskilda fall neka eller ändra en kunds beställning.