Bankörning Ferrari

 
Sale!  

2.195 kr

Provkör en av världens främsta supersportbilar på racingbana. Ta plats bakom ratten och upplev kraften, accellerationen och de vrålande motorerna.

  • Teoretisk genomgång.
  • Körtips från professionella instruktörer.
  • 4 varv actionladdad körning.
  • Supercar: Ferrari 458 Spyder

Utforska Ferrari 458 Italiens Kraft hos P1 Apex på Ring Knutstorp

Drömmer du om att uppleva den renaste kraften och elegansen hos en Ferrari 458 Italia? Hos P1 Apex erbjuder vi en exklusiv köroplevelse där du kan sätta dig bakom ratten på denna ikoniska superbil och testa dess gränser på den världsberömda banan, Ring Knutstorp.

Varför Välja Ferrari 458 Italia?

Ferrari 458 Italia är mer än bara en superbil; den är en konstnärlig prestation av prestanda och design. Med sitt kraftfulla V8-motorljud och eleganta kurvor ger denna bil dig en köroplevelse som överträffar alla förväntningar. Upplev accelerationen, känslan av vägen och Ferrari-hantverket när du tar denna extraordinära bil på Ring Knutstorps legendariska bana.

Kör på Ring Knutstorp – En Banlegendar

Ring Knutstorp är platsen där bilentusiaster blir legender. De utmanande kurvorna, de långa raksträckorna och den tekniska designen gör det till den perfekta banan att utforska kraften hos en Ferrari 458 Italia. Njut av adrenalinet när du navigerar genom varje sving och känner den fantastiska prestandan från Ferraris mest eftertraktade modell.

Vad Gör P1 Apex Unikt?

P1 Apex erbjuder en unik kombination av lyx, prestanda och passion för att skapa minnesvärda ögonblick bakom ratten på en Ferrari 458 Italia. Våra erfarna instruktörer kommer att guida dig genom varje moment, och vi strävar efter att leverera en överlägsen körupplevelse som uppfyller även de mest kräsna förväntningarna.

Boka Din Ferrari 458 Italia Körupplevelse Nu!

Upfyll din dröm om att köra en Ferrari 458 Italia på Ring Knutstorp. Boka din körupplevelse hos P1 Apex idag och dyk in i en värld av lyx och prestanda. Våra evenemang är populära, så se till att säkra din plats i förväg.

Kör med elegans. Kör med kraft. Kör med P1 Apex.

Antal deltagare: För en person.

Bilinformation
Ferrari 458 Spyder
V8 på 570hk
Toppfart: 325km/h
Acceleration: 0-100km/h – 3,2 sekunder

Artikelnr: Bankörning Ferrari 4 varv Kategori: Etiketter: , , , ,