Bankörning Porsche GT3 RS

 
Sale!  

1.999 kr

Provkör en av världens främsta supersportbilar på racingbana. Ta plats bakom ratten och upplev kraften, accellerationen och de vrålande motorerna.

Teoretisk genomgång.
Körtips från professionella instruktörer.
2 varv actionladdad körning.
Supercar: Porsche 911 GT3 RS

Upplev Adrenalinet med Porsche GT3 RS Körning på Ring Knutstorp med P1 Apex

Drömmer du om att känna kraften från en riktig superbil medan du susar genom legendariska kurvor och sträckor? Hos P1 Apex erbjuder vi en unik körupplevelse där du kan sätta dig bakom ratten på en Porsche GT3 RS och utmana dig själv på den prestigefyllda banan, Ring Knutstorp.

Varför Välja Porsche GT3 RS?

Porsche GT3 RS är en sann mästare bland superbilar. Med en imponerande kombination av kraft, precision och aerodynamik ger denna bil dig en körupplevelse som överträffar alla förväntningar. Den kraftfulla motorn, avancerad teknologi och raceinspirerade design gör Porsche GT3 RS till det perfekta valet för dem som söker en autentisk och adrenalinfylld körupplevelse.

Kör på Ring Knutstorp – En Legendarisk Bana

Ring Knutstorp är inte bara en bana; det är en legendarisk rutt som har testat några av världens mest ikoniska superbilar. Med sina utmanande kurvor, långa sträckor och tekniska sektioner är Ring Knutstorp ett sant mekka för bilentusiaster. Nu har du chansen att erövra denna bana bakom ratten på en Porsche GT3 RS.

Vad Gör P1 Apex Unikt?

P1 Apex sticker ut från mängden genom att erbjuda en exklusiv körupplevelse som kombinerar lyx, prestanda och professionalism. Våra erfarna instruktörer kommer att guida dig genom varje kurva och se till att du får ut det mesta av din tid på banan. Vi strävar efter att leverera en oförglömlig upplevelse som uppfyller behoven hos även de mest krävande bilentusiasterna.

Boka Din Porsche GT3 RS Körupplevelse Nu!

Tveka inte att uppfylla din dröm om att köra en Porsche GT3 RS på Ring Knutstorp. Boka din körupplevelse hos P1 Apex idag och få tillgång till en värld av spänning och prestanda. Våra evenemang är populära, så se till att reservera din plats i god tid.

Kör med stil. Kör med kraft. Kör med P1 Apex.

Antal deltagare: För en person.

Bilinformation
Porsche 911 GT3 RS
500 hk
Toppfart: 322 km/h
Acceleration: 0-100km/h – 2,9 sekunder

Artikelnr: Porsche 911 GT3 RS 2 Varv Kategori: Etiketter: , , , ,